Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/30/-zelenii-keshless-privatbanku-zberig-bilshe-10-gektariv-lisu.htm
новини, 30 грудня 2020

"Зелений" кешлесс ПриватБанку зберіг більше 10 гектарів лісу


Програма "зеленого" кешлесса, яку в кінці травня 2020 року запустив ПриватБанк, за півроку дозволила зберегти 10,5 гектарів лісу. Новий екологічний проект банку дозволяє зменшити використання паперу за рахунок скорочення друку зайвих і непотрібних чеків в POS-терміналах - Анжела Дзінзюра, спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку.



"Впевнений, що українці, яким не потрібен чек терміналу для подальшого використання, підтримають нашу програму і будуть й надалі відмовлятися від друку чеків, - говорить керівник дирекції МСБ ПриватБанку Євген Заіграєв. - Зі свого боку банк проводить навчання співробітників торгових точок можливості отримання інформації про операції в POS-терміналі не через друк звітів, а через чат-бот в телеграмі "POS-термінали ПриватБанку", хелпер або виписки в Приват24 для бізнесу".



На сьогодні можливість відмовитися від друку непотрібних споживачеві чеків працює в 200 тисяч POS-терміналів ПриватБанку. За півроку з моменту старту проекту клієнти ПриватБанку і касири торговельних точок за рахунок відмови від друку зайвих чеків зберегли 4662 дерев, або 10,5 гектарів лісу.




790Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: