Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/29/mini-jarmarok-vakansii-u-kropivnitskomu-shukali-kuhariv.htm
новини, 29 грудня 2020

Міні-ярмарок вакансій: у Кропивницькому шукали кухарів


Днями, для безробітних та шукачів роботи, на замовлення ТОВ «ГУД ФУД», у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій. Захід мав на меті ознайомити присутніх з актуальними вакансіями за посадою кухарів.


Фахівчиня відділу взаємодії з роботодавцями Аліна Лук`яненко зазначила, що міні-ярмарок вакансій дає можливість безробітним не тільки оцінити запропоновані умови праці, а й поспілкуватись з роботодавцем і отримати відповіді на всі запитання щодо вакансій безпосередньо з перших вуст.


Директор підприємства Аліна Лінчевська поінформувала присутніх про вимоги до працівників, ознайомила з умовами праці на підприємстві та рівнем заробітної плати, а також із соціальним пакетом, яким забезпечуються працівники підприємства.


Учасники заходу активно спілкувались з роботодавцем, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді. 


Як зазначила Аліна Лук`яненко, фахівець I-ї категорії відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, у міні-ярмарку вакансій узяли участь 9 осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та шукають роботу, більшість з них зацікавились пропозиціями роботодавця.


476Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: