Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/03/rjatuvalniki-zasterigajut-gromadjan-vid-neobachnogo-povodzhennja-v-zimovii-period-foto-.htm
новини, 3 грудня 2020

Рятувальники застерігають громадян від необачного поводження в зимовий період (ФОТО)


У зимовий період виникає багато нових небезпек, які характерні саме для цього періоду року. Зокрема, підвищується ризик виникнення пожеж внаслідок порушення правил експлуатації побутових опалювальних приладів, печей, використання обігрівальних саморобних приладів, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій, загибелі і травмування людей рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області проводять просвітницьку роботу серед громадян.


3 грудня фахівцями Компаніївського районного сектору У ДСНС в області було проведено профілактичне відпрацювання селища міського типу Компаніївка. Рятувальники поспілкувались з громадянами про те, як не допустити пожежі у власній оселі та як діяти, якщо пожежа сталась, як надавати допомогу постраждалим та як не допустити отруєння чадним газом. Головний акцент було зроблено на необхідності дотримання правил пожежної безпеки при використанні пічного опалення, електричних приладів та газового обладнання. Рятувальники також попередили про можливість травмування під час ожеледиці, про небезпеку виходу на першу тонку кригу, а також нагадали правила безпеки під час хуртовин та заметілей. 


Для того, щоб правила безпечної життєдіяльності закарбувались у пам’яті людей, рятувальники роздали мешканцям листівки із застереженнями та вказаним номером виклику Служби порятунку – «101».


                   



602Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: