Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/03/na-kirovogradschini-ljudi-z-vadami-zdorov-ja-mozhut-buti-inzhenerami-vchiteljam-ta-likarjami.htm
новини, 3 грудня 2020

На Кіровоградщині люди з вадами здоров’я можуть бути інженерами, вчителям та лікарями


З початку року послуги міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості отримували 1618 безробітних осіб з інвалідністю (січень-листопад 2020 року), повідомляє відділ статистики та прогнозування Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Станом на 1 грудня 2020 року кількість безробітних людей з інвалідністю становила 704 особи. 


Серед 102 актуальних вакансій призначених для працевлаштування людей з інвалідністю, є  ряд посад, які допоможуть людям з інвалідністю розкрити свій творчий, педагогічний, креативний та управлінський потенціал.


Зокрема, у Кропивницькому потрібні завідувач трупи театру та артист оркестру І категорії (синтезатор). Заробітна плата за обома вакансіями – 7063 грн. 


У Благовіщенському, для проведення вивчення особистості психологічного стану хворих та людей з інвалідністю методом психодіагностики, а також аналізу медичної документації і клінічних досліджень, на роботу запрошують практичного психолога. Заробітна плата – 5000 грн. 


У Кропивницькому є вакантними 3 посади вчителів англійської мови. Заробітна плата за усіма вакансіями – 5000 грн. 


В Олександрії для проведення огляду хворих та винесення експертного рішення щодо встановлення інвалідності громадянам запрошують на роботу лікаря-невропатолога та лікаря-терапевта. Заробітна плата за обома вакансіями – 5000 грн. У Кропивницькому, з аналогічною метою запрошують на роботу, лікаря-невропатолога, лікаря-терапевта та чотирьох лікарів-хірургів. Заробітна плата: від 5000 до 6105 грн.


До одного з будівельних підприємств Кропивницького, для організації будівельного виробництва і будівельних процесів, потрібен інженер-проектувальник. Заробітна плата – 6000 грн. 


Також у Кропивницькому потрібні 3 менеджера (управителя) з персоналу та по одному менеджеру (управителю) в роздрібній торгівлі непродовольчими товарами, менеджеру (управителю) із збуту і менеджеру (управителю). Заробітна плата : від 5000 до 5300 грн.


Якщо вас зацікавили вказані вакансії – звертайтеся до Кіровоградського та Олександрійського міськрайонних центрів зайнятості, а також Благовіщенської районної філії обласного центру зайнятості.



443Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: