Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/03/golova-ustinivskoi-rda-vidvidav-ditei-iz-obmezhenimi-fizichnimi-mozhlivostjami.htm
новини, 3 грудня 2020

Голова Устинівської РДА відвідав дітей із обмеженими фізичними можливостями


Сьогодні, 3 грудня голова Устинівської районної державної адміністрації Максим Собко відвідав дітей із обмеженими фізичними можливостями. Максим Олегович привітав дітей із прийдешніми різдвяними святами, побажав їм міцного здоров'я, новорічного настрою та здійснення їхніх мрій і сподівань - повідомляється на фейсбук сторінці Устинівська районна державна адміністрація

Очільник РДА вручив дітям новорічні подарунки та солодощі. Долучились до вітань і вихованці РБДЮТ, виготовивши з гіпсу обереги для своїх друзів.


У цей день кожна дитина з інвалідністю, яка проживає в районі, отримала подарунок. Зазначимо, на сьогодні таких на Устинівщині 50 чоловік. Районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді подарував м'які іграшки, надані Кіровоградським обласним благодійним фондом «Служба самарянина».


Також сьогодні Максим Собко відвідав інклюзивно-ресурсний центр. Це заклад, що надає послуги дітям з особливими освітніми потребами, які проживають на території району. Очільник РДА подякував працівникам за їхню роботу та небайдужість до дітей.


         

1009Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: