Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 грудня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/12/02/kolishnii-bezrobitnii-z-invalidnistju-stav-pratsivnikom-odnogo-z-naibilshih-pidpriemstv-svitlovodschini.htm
новини, 2 грудня 2020

Колишній безробітний з інвалідністю став працівником одного з найбільших підприємств Світловодщини


Нe зважаючи на cклaднoщi, з якими стикаються громадяни з інвалідністю у пошуку підходящої роботи, icнує чимало прикладів вдaлoгo виpiшeння питaнь їхньої зaйнятocтi. 


З кінця вересня черговим бюро перепусток став, за сприяння служби зайнятості, колишній безробітний мешканець міста Світловодськ Михайло С.


Маючи чималий стаж роботи за професією охоронника, сорокашестирічний чоловік залишився без роботи. «Через проблеми зі здоров’ям, не завжди є можливість знайти роботу, – ділиться думками Михайло. – На жаль, реалії сьогодення невтішні, адже багато хто з роботодавців, почувши про інвалідність працівника, не бажають в подальшому з ним співпрацювати. Тому я і вирішив звернутися по допомогу до Світловодської міськрайонної філії обласного центру зайнятості».


Як повідомила Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, вже перебуваючи на обліку в службі зайнятості в якості безробітного, Михайло Геннадійович старанно відвідував семінари, прислухався до інформації, яку надавали фахівці філії, тому що головним для нього було – знайти роботу. Чоловік чітко виконував рекомендації фахівців. Його наполегливість та сильне бажання працювати, зробили свою справу.


Фахівці Світловодської філії обласного центру зайнятості підібрали Михайлу Геннадійовичу підходящу роботу з урахуванням медичних показань. За сприяння служби зайнятості, після успішної співбесіди з роботодавцем, він був працевлаштований до ТОВ «Світловодський завод залізобетонних виробів».


Перевірка перепусток, ведення відповідної документації – це далеко не весь перелік робіт, які виконує Михайло Геннадійович. «Старанний, відповідальний, уважний» – саме так характеризує чоловіка керівник ТОВ «Світловодський завод залізобетонних виробів» Олександр Коломієць.


Сьогодні Михайло Геннадійович досяг поставленої мети – працевлаштувався. «Робота, вчасно виплачена заробітна плата, спілкування з людьми – це саме те, що потрібно кожній людині для впевненості у завтрашньому дні», – каже колишній безробітний.


607Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: