Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/16/platniki-podatkiv-kirovogradschini-pererahuvali-do-zvedenogo-bjudzhetu-na-232-5-mln-grn-bilshe-pdfo-nizh-minulorich.htm
новини, 16 листопада 2020

Платники податків Кіровоградщини перерахували до зведеного бюджету на 232,5 млн грн більше ПДФО, ніж минулоріч


На Кіровоградщині протягом січня-жовтня 2020 року до зведеного бюджету надійшло на 232,5 млн грн або майже на 6 відс. податку на доходи фізичних осіб більше, ніж за відповідний період минулого року. Про це повідомили в Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області.


Зокрема, з початку року від платників податків регіону до бюджету надійшло 4 млрд 170,3 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Із загальної суми надходжень до державного бюджету надійшло понад 1 млрд грн ПДФО, що на 58 млн грн більше, ніж минулоріч. Місцеві бюджети Кіровоградщини отримали 3 млрд 118,4 млн грн цього податку, що перевищує показник минулого року на 174,5 млн гривень, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


Даний податок є основним джерелом наповнення місцевих бюджетів і в структурі надходжень він займає позицію лідера – понад 62 відсотка від загальної суми надходжень. Тому особливу увагу в ГУ ДПС у Кіровоградській області приділяють здійсненню системних заходів, які спрямовані на легалізацію трудових відносин та недопущення виплат заробітних плат  в "конвертах". Адже основа соціальної захищеності працівника – офіційне оформлення трудових відносин та виплата належної працівникові суми заробітної плати відповідно до чинного законодавства.


558Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: