Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/16/na-kirovogradschini-rozpochali-robotu-sche-dvi-politseiski-stantsii.htm
новини, 16 листопада 2020

На Кіровоградщині розпочали роботу ще дві поліцейські станції


Їх відкриття відбулося 13 листопада, у Кропивницькому та Маловисківському районах за участі керівництва поліції області, представників управління превентивної діяльності, органів місцевого самоврядування та об’єднаних територіальних громад, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Одна зі станцій розпочала роботу на території Соколівської ОТГ у Кропивницькому районі, де проживають понад 10,3 тисяч громадян. Її обслуговуватимуть дільничні офіцери Кропивницького відділу поліції Михайло Моргулець та Роман Носенко. 


Керівник поліції області, який взяв участь у відкритті, подякував представникам громади та органів місцевого самоврядування за сприяння в облаштуванні приміщення й обладнанні необхідною для роботи правоохоронців технікою.


«Ми продовжуємо впроваджувати на території області безпекові проекти, спрямовані на профілактику порушень, забезпечення правопорядку та поглиблення співпраці з населенням. Дякуємо за розуміння та підтримку наших зусиль у цьому напрямку», - зазначив Роман Козьяков, звертаючись до присутніх.


Друга станція розпочала роботу у Маловисківському районі на території Злинської ОТГ із населенням у понад 5,8 тисяч осіб. Тут працюватиме дільничний офіцер поліції Роман Кучеренко. 


Заступник керівника поліції області Сергій Котига взяв участь у відкритті станції. Він наголосив, що завдання правоохоронців – захищати інтереси громади, надавати допомогу у вирішенні питань, які стосуються підтримання правопорядку та безпеки. 


Нагадаємо, навесні та влітку поточного року запрацювали дві станції у Кропивницькому та Добровеличківському районах.  Загалом на території області розпочали роботу вже 16 поліцейських станцій. 


         


573Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: