Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/16/na-kirovogradschini-robochi-grupi-zdiisnjujut-reidovi-inspektuvannja-schodo-dotrimannja-protiepidemichnih-zahodiv.htm
новини, 16 листопада 2020

На Кіровоградщині робочі групи здійснюють рейдові інспектування щодо дотримання протиепідемічних заходів


З метою організації ефективної взаємодії органів ГУ Нацполіції, У ДСНС в області та ГУ Держпродспоживслужби робочі групи, до складу яких входять працівники усіх трьох відомств, здійснюють постійний моніторинг епідемічної ситуації в області, повідомляє Управління ДСНС України у Кіровоградській області.


Крім того, робочі групи, які створені в усіх районах області, здійснюють рейдові інспектування щодо дотримання суб’єктами господарювання на території Кіровоградщини вимог розпорядчих документів Кабінету Міністрів України, своєчасним та повним проведенням профілактичних і протиепідемічних заходів.


Щоденно робочі групи звітують щодо результатів контрольних заходів, що здійснювались на території Кіровоградської області.


14 листопада фахівці трьох відомств опрацювали результати інспектування, узгодили подальші спільні дії щодо запобігання поширенню на території області коронавірусної інфекції, адже такі рейди триватимуть і надалі.


            


511Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: