Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/16/bezrobitni-oleksandriischini-stajut-pratsivnikami-odnogo-z-topovih-agroholdingiv-ukraini.htm
новини, 16 листопада 2020

Безробітні Олександрійщини стають працівниками одного з топових агрохолдингів України


Група компаній «УкрАгроКом» і «Гермес-Трейдінг» – потужний диверсифікований аграрний холдинг. Компанія «УкрАгроКом» входить до топ-20 найбільших аграрних холдингів та землекористувачів України, а компанія «Гермес-Трейдінг» – до топ-15 найбільших вітчизняних зернотрейдерів, повідомляє Олександрійський міськрайонний центр зайнятості. 


Засноване підприємство «УкрАгроКом» у 2000 році. Генеральним директором є досвідчений та  вмілий організатор Анатолій Кузьменко. Головні виробничі потужності знаходяться у селі Головківка Олександрійського району Кіровоградської області. Наразі на підприємстві працює понад 1000 працівників.


Корпорація «УкрАгроКом», постійно розвиваючись та не зупиняючись на досягнутому, інтегрує досвід світових аграріїв, вивчає напрацювання вітчизняних науковців, а також розробляє і впроваджує раціональні, з точки зору ефективності та економічності, технології вирощування зернових та олійних культур та тваринництва.


Група має власну елеваторну інфраструктуру представлену першим і єдиним у Кіровоградській області  річковим терміналом і чотирма іншими елеваторами.


На підприємстві знають, що розумно підібраний штат кваліфікованих працівників дасть змогу реалізувати найсміливіші плани. Тому керівництво дбає про колектив. Насамперед, покращуються умови праці, оновлюється технічне оснащення. Тільки цьогоріч за сприяння служби зайнятості було працевлаштовано близько 60 безробітних громадян. 


Слід відмітити, що в осінньо-зимовий період робота у господарстві не припиняється: працівники господарства продовжують працювати на підприємстві завдяки багатогалузевому спрямуванню виробництва. «У людей повинен бути постійний дохід, – стверджує А. Кузьменко. Тому й знаходить застосування для робочих рук тоді, коли хлібна нива відпочиває. Взимку продовжують працювати ферми, тракторна бригада, гараж, тік. Отже, працівники мають роботу. Вони пишаються тим, що працюють у господарстві, де дбають про них та їх добробут.


Варто зазначити, що група компаній «УкрАгроКом» дбає про здоров’я, фізичний розвиток та активне дозвілля своїх земляків, тож  протягом багатьох років є титульним спонсором Спортивного клубу «Європа-крос» та фінансує всі заходи, що проводить ця спортивна організація.


З нагоди Дня працівників сільського господарства, служба зайнятості Кіровоградщини вітає справжніх трудівників та дбайливих господарів, які забезпечують стабільне зростання агропромислового комплексу: хліборобів, механізаторів, агрономів, тваринників, майстрів овочівництва та садівництва – усих, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.


Нехай ваші професійні задуми та плани будуть реалізовані на благо рідної землі, на покращення добробуту наших земляків та всього українського народу. Нехай і надалі колосяться щедрими врожаями засіяні ниви!


         


668Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: