Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/13/u-kropivnitskomu-trivae-2-ii-vseukrainskii-tizhden-bezpeki-dorozhnogo-ruhu.htm
новини, 13 листопада 2020

У Кропивницькому триває 2-ий Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху


У Кропивницькому триває 2-ий Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху, який проходить за сприяння Уряду України, у співпраці Міністерств інфраструктури, внутрішніх справ та охорони здоров'я України, Державної служби України з безпеки на транспорті, патрульної та ювенальної поліції України. Організатором тижня виступає Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП». Замість традиційних масштабних заходів – дистанційний формат роботи та «Офлайн», але з дотриманням всіх карантинних норм.


З 9 по 15 листопада небайдужі можуть долучитися до Загальнонаціональної акція зі здачі крові для лікування постраждалих у ДТП «Здай кров – врятуй життя» та приєднатися до поминального молебну 15 листопада. 



Бібліотеки міської централізованої системи міста запрошують приєднатися до фоточеленджу "Правила дорожні знаю, знаки на ходу читаю!". Усі охочі можуть надіслати своє фото з дорожнім знаком, або сфотографуватися в одній з бібліотек системи та передати челендж наступному.


Доведи, що ти обережний водій або уважний пішохід і свідомо ставишся до свого життя та життя оточуючих! Долучайся до фоточеленджу!








      

859Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: