Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/13/na-kirovogradschini-skasuvali-provedennja-uchnivskih-olimpiad.htm
новини, 13 листопада 2020

На Кіровоградщині скасували проведення учнівських олімпіад


У Кіровоградській області скасували проведення ІІ та ІІІ етапів всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у 2020/2021 навчальному році. Про це йдеться в наказі директора департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА Володимира Таборанського - повідомляєтьсяна фейсбук сторінці Кіровоградська обласна державна адміністрація.


Рішення прийняли відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №641.


«Проведення олімпіад – це мотивація до саморозвитку та вдосконалення здібностей обдарованої молоді, однак проводити їх, як це робили зазвичай, – це наражати учасників на небезпеку. На період карантину всі інші конкурси, змагання, турніри та інші масові освітні заходи будуть проводитися у режимі он-лайн у робочі дні»,- прокоментував Володимир Таборанський.


Він додав, що провести олімпіади в онлайн-форматі – було б по-сучасному, прогресивно, але для цього потрібно змінити специфіку завдань і гарантувати академічну доброчесність усіх учасників. Це наразі неможливо.


969Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: