Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/11/06/odin-z-naibilshih-eksporteriv-kirovogradschini-pratsevlashtovue-bezrobitnih-regionu.htm
новини, 6 листопада 2020

Один з найбільших експортерів Кіровоградщини працевлаштовує безробітних регіону


Приватне підприємство «Віктор і К» є одним із найпотужніших підприємств Світловодського регіону. ПП «Віктор і К» знаходиться у селищі міського типу Власівка та спеціалізуються на переробці сої і соняшника, а також виробляє цілу низку харчових продуктів під торговими марками «Королівський смак», «Кухар Рішельє» та «Чугуїв продукт». Серед них: соняшникова олія, майонези і майонезні соуси, кетчуп, гірчиця, оцет, томатні соуси і пасти, макаронні вироби, халва, консервовані горошок та кукурудза. 


Засновник та керівник підприємства Віктор Король – людина, яка дійсно вболіває за колектив, вміє згуртувати та спрямувати людей на досягнення спільної мети.


На підприємстві працюють близько 1500 осіб. У сучасних економічних умовах керівництво підприємства дбає про збереження робочих місць, належні умови праці, своєчасно виплачену заробітну плату. Також на підприємстві організовано транспортне забезпечення: працівники виробництва із Світловодська та сіл Світловодського району дістаються до місця роботи та у зворотному напрямку.


Експортний портфель підприємства налічує понад 90 країн, і керівництво постійно прагнемо до його розширення як в географічному, так і кількісному вираженні. Наразі ТОВ «Віктор і К» продовжує нарощувати обсяги експортних поставок у Європі, Азії та Африці. 


Приватне підприємство «Віктор і К» – давній партнер Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, плідна взаємодія яких заслуговує на увагу. Протягом останніх двох років співпраці на дане підприємство працевлаштовано 134 безробітних, у т.ч. чотирнадцять – шляхом стажування. 


Як зазначає Наталія Котова, провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Світловодської міськрайонної філії обласного центру зайнятості, служба зайнятості і надалі сподівається на продовження співпраці з приватним підприємством «Віктор і К» щодо задоволення потреб та вимог підприємства щодо добору працівників.



798Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: