Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 травня, 10:14
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/16/bezpechni-vesnjani-shljahi-na-teritorii-oblasti-politseiski-provodjat-kompleks-profilaktichnih-zahodiv.htm
новини, 16 травня, 10:14

Безпечні весняні шляхи: на території області поліцейські проводять комплекс профілактичних заходів


Відпрацювання, спрямоване на зниження аварійності та тяжкості її наслідків, розпочалося з 13 травня і триватиме до кінця місяця.


Правоохоронці територіальних підрозділів посилили профілактичну роботу з попередження порушень,що призводять до настання дорожньо-транспортних пригод, а також їх виявлення та припинення.


Загаломза чотири місяці поточного року поліцейські задокументували понад 17 тисяч правопорушень у цій сфері. Серед них: 3250 – керування транспортним засобом без відповідних документів, 1770 –порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами, 1169 фактів керування в нетверезому стані, 629 порушень правил дорожнього руху пішоходами, 232порушення правил обгону та виїзду на смугу зустрічного руху.


Правоохоронці закликають дотримуватися заходів безпеки на дорозі, особливо у темний час доби чи у випадку погіршення погодних умов: водіям нагадують про безпечну дистанцію та обмеження швидкісного режиму, пішоходам – про використання світловідбиваючих елементів. 


За матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області

   

2191Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: