Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/01/podatkova-kirovogradschini-na-chas-dii-karantinu-prizupinjae-provedennja-osobistogo-priiomu-gromadjan.htm
новини, 1 жовтня 2020

Податкова Кіровоградщини на час дії карантину призупиняє проведення особистого прийому громадян


На сьогоднішній день в Україні продовжує стрімко поширюватися захворюваність на COVID-19, повідомляє ГУ ДПС у Кіровоградській області.


За даними МОЗ з початку пандемії в Кіровоградській області виявили 1074 випадки коронавірусу, в т.ч. за минулу добу зафіксували 14 нових випадків захворюваності на COVID-19.


Враховуючи епідемічну ситуацію на території Кіровоградської області, з метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 та мінімізації інфікування платників податків на час дії карантину на всій території України, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від                11 березня 2020 року №211 „Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”, статті 11 Закону України „Про захист населення від інфекційних хвороб”, протоколу наради Державної податкової служби України від 13.03.2020 №2-пк, проведення особистого прийому громадян в Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області призупиняється.


Звернутись до Головного управління ДПС у Кіровоградській області можливо - з письмовим зверненням:


- через скриньку за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 55;


- поштою - 25006 м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 55;


- через мережу Інтернет, засобами електронного зв’язку на поштову скриньку [email protected]


Статтею 5 Закон України „Про звернення громадян” визначено можливість надсилання письмового звернення до уповноваженого органу державної влади з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення).


Електронне звернення, надіслане без використання електронного підпису, повинно мати вигляд скан-копії або фотокопії звернення з підписом заявника із зазначенням дати.


Для більш зручного звернення до ГУ ДПС у Кіровоградській області рекомендуємо користуватися електронним сервісом веб-порталу ДПС України «Електронний кабінет». 


Вхід до електронного кабінету здійснюється за адресою cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДПС.


Електронний кабінет має дві функціональні частини – відкриту (загальнодоступну), вхід до якої відбувається без ідентифікації користувача, та приватну (особистий кабінет), якою платник податків має можливість користуватися за допомогою ЕЦП будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів (АЦСК).


Призначенням Електронного кабінету є надання платнику податків можливості реалізувати свої обов’язки та права у сфері оподаткування в режимі on-line. 


Також, фізичні особи мають можливість сплатити податки, збори, платежі та єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування скориставшись однією із платіжних систем: portmone або easypay.


Шановні платники податків! 


Заощаджуйте свій час, користуйтеся  зручними електронними сервісами Державної податкової служби України!


Бережіть себе та оточуючих!



672Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: