Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 жовтня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/10/01/na-kirovogradschini-trivajut-obstezhennja-stanu-pozhezhnoi-ta-tehnogennoi-bezpeki-viborchih-dilnits-foto-.htm
новини, 1 жовтня 2020

На Кіровоградщині тривають обстеження стану пожежної та техногенної безпеки виборчих дільниць (ФОТО)


Інспекторський склад Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів продовжує здійснювати перевірки стану забезпечення протипожежного та техногенного захисту виборчих дільниць, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


1 жовтня такі перевірки відбулися у Знам'янському, Маловисківському та Новоукраїнському районах. Головну увагу інспектори зосередили на таких ключових моментах: стан евакуаційних шляхів та їх відповідність вимогам правил пожежної безпеки; наявність первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) у нормативній кількості та дані про проведення їх своєчасного технічного обслуговування; стан електромережі та електрообладнання у будівлі та дані про проведення замірів опору ізоляції; стан систем та приладів опалення, особливо пічного (за наявності на об’єкті).


Крім того, фахівці Служби порятунку наполягають, щоб усі приміщення виборчих дільниць були забезпечені пам’ятками щодо дій під час надзвичайних подій чи ситуацій, розробленими У ДСНС у Кіровоградській області. Та проводять інструктажі з питань пожежної та техногенної безпек з керівниками та обслуговуючим персоналом.


                     



622Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: