Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/23/politseiski-viluchili-u-zhitelja-oblasti-kilka-kilogramiv-kanabisu.htm
новини, 23 вересня 2020

Поліцейські вилучили у жителя області кілька кілограмів канабісу


У рамках проведення операції «Мак» працівники Олександрійського районного відділення поліції отримали інформацію про те, що 23-річний житель одного з сіл зберігає наркотичні засоби, яка у результаті перевірки знайшла підтвердження.


Під час проведення обшуку території домоволодіння чоловіка правоохоронці виявили та вилучили рослини конопель, які було направлено на дослідження до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

 

За результатами проведення експертизи, вилучені рослини є наркотичним засобом – канабіс, вага якого складає близько 4 кілограмів. 


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, триває. 


Санкцією статті передбачено покарання – від п'яти до восьми років позбавлення волі. 

 

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області


736Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: