Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/16/na-kirovogradschini-potribni-spetsialisti-u-galuzi-upravlinnja-personalom.htm
новини, 16 вересня 2020

На Кіровоградщині потрібні спеціалісти у галузі управління персоналом


У сучасних умовах клієнтам та замовникам важливий образ компанії не лише як виробника чи постачальника послуг, а й як компанії-роботодавця, що дбає про своїх працівників. Люди – це найбільша цінність для організацій та рушійна сила. HR – це управління людськими ресурсами, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості. 


Саме тому основним завданням HR-а є: залучення до організації «саме тих» людей, правильна оцінка їхніх компетенцій та потенціалу, вміння аналізувати та прогнозувати розвиток конкретного працівника, підбір найкращого варіанту для професійного розвитку, відповідне навчання та розвиток, підтримка загального комфортного клімату у компанії.


На ринку праці Кіровоградщини посади фахівців, які здійснюють роботу з персоналом, мають різні назви, проте передбачають подібні функції. Зокрема, у Кропивницькому потрібен економіст з праці-інспектор кадрів (заробітна плата – 9000 грн). Вакантними на даний час у обласному центрі є 3 посади інспекторів кадрів на підприємствах різної спеціалізації (заробітна плата в усіх вакансіях – 5000 грн).


Також актуальними у Кропивницькому є 3 вакансії менеджерів (управителів) з персоналу (розмір заробітної плати у всіх вакансіях – 5300 грн).


У той же час Управління соціального захисту населення Світловодської міської ради запрошує на роботу інспектора праці (головний спеціаліст державної служби (місцевого самоврядування) (заробітна плата – 5400 грн).


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.


803Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: