Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/11/u-kropivnitskomu-zavershilis-oblasni-zmagannja-naisilnishii-pozhezhnii-rjatuvalnik-foto-.htm
новини, 11 вересня 2020

У Кропивницькому завершились обласні змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник» (ФОТО)


10 вересня у м. Кропивницький завершились обласні змагання кращих ланок газодимозахисної служби пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС України області у форматі «Найсильніший пожежний-рятувальник», повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Переможців визначено за загальними результатами підрахунків балів, отриманих усіма командами пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області, що брали участь у змаганнях, а також за індивідуальними досягненнями рятувальників.


Як відзначила суддівська колегія, цього року учасники продемонстрували належний рівень професійної майстерності, спортивної підготовки та психологічну стійкість під час виконання завдань на силу, витримку, витривалість.


Отже, за результатами змагань у трьох видах вправ (індивідуальний забіг, тандем, командна естафета) визначено переможців:


Переможцями у загальнокомандному заліку стали спортсмени Управління ДСНС в області, 2-ге місце – бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький, 3-тє місце – 19 ДПРЧ Новоукраїнка.

 

У індивідуальних заліках серед жінок-рятувальниць найсильнішою стала Марія Зеленяк (У ДСНС), 2-ге місце у Страйстор Ірини (АРЗСП) та третьою стала Бобоша Катерина (АРЗСП).


Серед чоловіків:, 1-ше місце виборов Настоящий Дмитро (У ДСНС), 2-ге місце – Андрущенко Олександр (1 ДПРЗ) та 3-тє місце – Ткач Олександр (13 ДПРЧ смт Голованівськ).


Вітаємо, колеги! Бажаємо подальших перемог!


                     


713Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: