Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/10/fahivtsi-sluzhbi-porjatunku-spilno-zi-sluzhbami-vzaemodii-nagadujut-gromadjanam-pravila-povedinki-bilja-vodoim-foto-.htm
новини, 10 вересня 2020

Фахівці Служби порятунку спільно зі службами взаємодії нагадують громадянам правила поведінки біля водойм (ФОТО)


Незважаючи на зниження температури повітря вночі, по-літньому спекотними залишаються вересневі дні. Зважаючи на це, людей продовжує приваблювати відпочинок біля водойм та риболовля. Не варто вважати, що закінчення сезону купання автоматично мінімізує кількість нещасних випадків, які можуть трапитись на воді. Бувають випадки, коли людина, не збираючись занурюватись в прохолодну воду, все-таки опиняється в водоймі. Це може трапитись через необережність під час риболовлі на човні чи з берега, а також при переправі через саморобні містки через річки, особливо у нетверезому стані тощо, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Зважаючи на це, рятувальники не припиняють проводити профілактичну роз’яснювальну роботу щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах. До роз’яснювальної роботи також долучаються поліцейські та волонтери кропивницької організації Червоного Хреста України.


Так, 9 вересня відбулось відпрацювання місць відпочинку громадян біля водоймищ Олександрійського району. 


Рятувальники пояснили громадянам, яких зустріли на берегах річок та ставків, яких заходів безпеки необхідно вживати, щоб відпочинок на воді не перетворився на пригоду з негативними наслідками. Особливо застерігали від необачних вчинків дітей, яких так і тягне вода.


Для кращого закріплення в пам’яті людей важливої інформації, рятувальники роздавали листівки застерігаючого змісту.


                   



938Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: