Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/09/10/65-robit-zavershili-na-odnii-z-chotiroh-diljanok-dorogi-kropivnitskii-krivii-rig-zaporizhzhja.htm
новини, 10 вересня 2020

65% робіт завершили на одній з чотирьох ділянок дороги Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя


Загалом вже виконали регенерацію на майже 19 км. Понад 17 км вкрили вирівнюючим шаром асфальтобетону товщиною 10 см  на ділянці км 51-76. Після завершення  робіт з вкладання вирівнюючого шару, розпочнеться  влаштування фінішного шару покриття  – ЩМА товщиною 5 см - повідомляє прес-служба САД у Кіровоградській області.


На ділянці дороги в селі Братолюбівка вже встановлюють бордюри та лотки водовідведення.


Крім цього, триває заміна водопропускних труб. Також тривають роботи з планування та укріплення узбіч. Незабаром ще на двох кілометрах ділянки розпочнуть ресайклінг.


Загалом на цій ділянці ремонту дороги працюють 40 одиниць техніки.


Нагадаємо, протяжність ділянки – 25 км. Роботи виконує турецька будівелька компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл». Це одна з трьох компаній-підрядників, які оновлюють дорогу на Кривий Ріг. 


Вона ж працює і на ділянці реконструкції дороги  (км 76-81). На ній вже завершили роботи з відкидання грунту для пониження дорожнього полотна. Також прокладають об’їзну дорогу для безперешкодного курсування автотранспорту. Наразі триває робота з розширення узбіч.


Загальна протяжність дороги в межах Кіровоградщини – майже 82 км і всі вони будуть відновлені до кінця року.


Нагадаємо, ремонт виконується в рамках програми Президента України Велике будівництво за підтримки Укравтодору на замовлення Служби автомобiльних дорiг у Кіровоградській області за рахунок коштів державного бюджету.


    


897Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: