Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/21/v-oleksandrii-bezrobitni-vchilis-prezentuvati-sebe-robotodavtsju-foto-.htm
новини, 21 серпня 2020

В Олександрії безробітні вчились презентувати себе роботодавцю (ФОТО)


«Співбесіда з роботодавцями – важливий етап при працевлаштуванні. Успіх завжди залежить від уміння презентувати себе з кращого боку, справити гарне враження, переконати роботодавця, що ви – саме та людина, яка йому потрібна», – такими словами днями розпочала тренінг «Підготовка до співбесіди з роботодавцем», заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості Маргарита Жежеря.


Як зазначила Маргарита Жежеря, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, під час заходу розглядалися основні питання, які виникають у пошукачів роботи, серед яких: «Що означає пройти співбесіду ефективно?», «Як правильно налаштувати себе на проходження співбесіди?» та ін.


Учасники тренінгу вчилися, як підготуватися до проходження співбесіди, мали можливість усвідомити необхідність максимального використання своїх прихованих ресурсів, дискутували, ділилися власним досвідом, розповідали про планування майбутнього та ін.


Активним було й обговорення загальноприйнятих правил ділового спілкування, професійних та особистих якостей, які оцінює у потенційних працівниках роботодавець та переліку запитань до роботодавця.


Захід відбувся у доброзичливій атмосфері довіри та взаєморозуміння. Учасники обмінялися думками щодо отриманого заряду впевненості у собі та власних силах, а також висловили бажання якнайшвидше знайти роботу.



1114Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: