Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/21/u-oleksandriiskomu-raioni-nezabarom-zapratsjue-nova-silska-ambulatorija.htm
новини, 21 серпня 2020

У Олександрійському районі незабаром запрацює нова сільська амбулаторія


Понад дві тисячі мешканців Пантаївки Олександрійського району незабаром зможуть отримувати медичну допомогу в новій амбулаторії. Будівництво цього об’єкта вже добігає кінця. Після встановлення меблів і необхідного обладнання його введуть в експлуатацію.


Про це повідомив перший заступник голови ОДА Ігор Кузьмін за результатами огляду амбулаторії сьогодні, 20 серпня.


Амбулаторія в Пантаївці має типове планування. Будівля поділена на дві зони – робочу та житлову.


Робоча передбачає розташування реєстратури, стерилізаційної та маніпуляційної кімнат, кабінетів лікаря та педіатра, а також господарської частини. У ній три різних входи – для дітей, дорослих і медпрацівників.


Житлова зона складається з двох спалень, душової і ванної кімнат, кухні-студії та гардеробної. До житлової зони передбачено свій окремий вхід.


Для службового автотранспорту на території амбулаторії побудували гараж.


«Амбулаторія має зручне планування. Мав можливість переконатись у цьому особисто. Наразі будівельні роботи знаходяться на стадії завершення. Уже найближчим часом там будуть усі умови для того, щоб надавати якісну медичну допомогу населенню», - зазначив Ігор Кузьмін.


Нагадаємо: будівництво амбулаторії первинно-санітарної допомоги також завершується і в Капітанівці Новомиргородського району.


1151Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: