Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/21/rjatuvalniki-kirovogradschini-vidznachili-den-nezalezhnosti-ta-otrimali-novii-spetsialnii-avtomobil-foto-.htm
новини, 21 серпня 2020

Рятувальники Кіровоградщини відзначили День Незалежності та отримали новий спеціальний автомобіль (ФОТО)

21 серпня напередодні визначного для кожного українця свята – Дня Незалежності України в Управлінні ДСНС у Кіровоградській області відбулись урочисті збори, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Під час урочистостей начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк привітав рятувальників з прийдешнім Днем Незалежності й побажав сумлінно виконувати професійні обов’язки та бути вірними справі служіння українському народові. Крім того, за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків, ініціативність та самовідданість, виявлені під час виконання поставлених завдань, та з нагоди відзначення Дня Незалежності України особовому складу Управління та підпорядкованих підрозділів було вручено відзнаки, грамоти і чергові спеціальні звання. 


Ще однією приємною для усього гарнізону подією стало поповнення парку автомобільної техніки новою спеціальною аварійно-рятувальною машиною середнього типу (САРМ-С) на базі «Volkswagen Crafter-35», отриманою від ДСНС України у рамках Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні.


Враховуючи першочергову потребу в посиленні підрозділу, було прийнято рішення передати новий автомобіль у 2-й ДПРЗ м. Олександрія. САРМ-С призначений для виконання завдань під час проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, організації зв’язку та оповіщення під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. 


Вручаючи ключі від техніки, Віталій Миронюк висловив упевненість, що нова техніка значно підвищить боєздатність підрозділу та дозволить на більш високому рівні виконувати поставлені завдання.


                     



1245Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: