Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/12/za-dobu-na-kirovogradschini-vognebortsi-priborkali-kilka-pozhezh-riznogo-harakteru-foto-.htm
новини, 12 серпня 2020

За добу на Кіровоградщині вогнеборці приборкали кілька пожеж різного характеру (ФОТО)


Минулої доби на території Кіровоградської області виникло 5 пожеж сухої рослинності, до гасіння яких залучались рятувальники 21-ї ДПРЧ м. Гайворон (400 м2 сухої трави біля райцентру), 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска (1 га сухої трави біля с. Оникієве), 1-го ДПРЗ м. Кропивницький (100 м2 сухої трави по вул. Харківська обласного центру), 13-ї ДПРЧ смт Голованівськ (100 м2 пожнивних залишків пшениці на території одного приватного домоволодіння та 5 м2 сухої трави та сміття на території іншого приватного домоволодіння по вул. Пушкіна с. Межирічка; 20 м2 сухої трави та сміття на території приватного домоволодіння по вул. Комарова с. Пушкове Голованівського району), повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Крім того, 11 серпня о 23:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Миру с. Капітанівка Голованівського району. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 48 м2 покрівлі покинутого приватного будинку. Травмованих та загиблих немає. Опівночі пожежу було локалізовано та о 00:45 – ліквідовано. До гасіння залучалось 3 чоловіка особового складу, 1 одиниця техніки 14-го ДПРП смт Побузьке та МПК ТОВ «Хлібороб» с. Молдовка. Причину пожежі встановлюють фахівці.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.



999Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: