Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/04/zavdjaki-pilnosti-kropivnichan-patrulni-za-licheni-hvilini-vijavili-vodija-jakii-skoiv-dtp-i-vtik.htm
новини, 4 серпня 2020

Завдяки пильності кропивничан патрульні за лічені хвилини виявили водія, який скоїв ДТП і втік



На лінію 102 небайдужий громадянин повідомив, що близько 8-ї години на вулиці Вокзальній водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням, наїхав на паркан і втік з місця пригоди - повідомляється на фейсбук сторінці Патрульна поліція Кіровоградської області.


За лічені хвилини патрульні виявили припаркований автомобіль, схожий за описами та з характерними пошкодженнями.


Інспектори встановили власника автомобіля, якого розшукали за місцем проживання. Під час розмови поліцейські виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Він зізнався у вчиненні ДТП, але повідомив, що вжив алкоголь, коли повернувся додому. Проте за це також передбачена адміністративна відповідальність.


При перевірці документів патрульні встановили, що чоловік ніколи не отримував посвідчення водія. Також у нього відсутній поліс обов’язкового страхування на автівку.


На 46-річного кропивничанина патрульні склали ряд адміністративних матеріалів: за ст. 124 (Вчинення ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ч.4 ст.130 (Вживання алкоголю після ДТП), ч.1 ст.126 (Керування транспортом без відповідних документів) і ч.2 ст.126 (Керування транспортом без такого права) КУпАП.


Якщо ви стали очевидцем або жертвою правопорушення, телефонуйте на 102


Разом зробимо наше місто безпечним!


         

845Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: