Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/04/rjatuvalniki-nagadujut-gromadjanam-pro-bezpeku-na-vodoimah-foto-.htm
новини, 4 серпня 2020

Рятувальники нагадують громадянам про безпеку на водоймах (ФОТО)


Купальний сезон ще триває, і до Служби порятунку мало не щодня надходять повідомлення про нещасні випадки на воді, які стаються як у Кропивницькому, так і в інших населених пунктах області. Погода нині сприяє, тож люди й намагаються перечекати спеку поближче до води, хоча офіційно відкритих пляжів на Кіровоградщині не так вже й багато. У зв’язку з цим рятувальники не припиняють проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо попередження загибелі на водоймах в усіх багатолюдних місцях відпочинку та на стихійних пляжах, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


3 серпня працівники Новгородківського районного сектору та Вільшанського райвідділу Управління ДСНС в області провели перевірку дотримання громадянами правил безпеки на воді у селищах Новгородці та Вільшанці. Рятувальники поспілкувалися з відпочивальниками, нагадали їм вимоги безпечного відпочинку та роздали застережні листівки. Особливо фахівці Служби порятунку застерегли молодь від сміливих експериментів - стрибків зі скелястих берегів, мостів, дамб та інших непристосованих споруд, які часто закінчуються трагічно. Нагадали відпочивальникам про небезпеку купання у нетверезому стані, після тривалого перебування на сонці, у місцях зі швидкою течією, а також закликали громадян відповідально ставитися до власної безпеки.


            



565Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: