Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/03/za-virubku-derev-na-ponad-268-tis-grn-posadovtsja-oleksandrivskogo-lisovogo-gospodarstva-suditimut.htm
новини, 3 серпня 2020

За вирубку дерев на понад 268 тис грн посадовця «Олександрівського лісового господарства» судитимуть


До суду скеровано обвинувальний акт відносно посадовця Державного підприємства «Олександрівське лісове господарство» Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства. Він обвинувачується у службовій недбалості, що завдала тяжких наслідків (ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України), повідомляє Державне бюро розслідувань. 


Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві.


Слідством встановлено, що посадовець лісгоспу через службову недбалість допустив вирубку та подальше відчуження 195 дерев фізичною особою-підприємцем. Такими діями посадовець завдав державі збитків на суму понад 268 000 гривень.


У разі доведення вини обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Кіровоградської області.


798Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: