Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/03/ukrposhta-ta-monobank-zapuskajut-pershii-partnerskii-proekt.htm
новини, 3 серпня 2020

Укрпошта та Монобанк запускають перший партнерський проєкт


Укрпошта спільно з Монобанком з 1 серпня і до 31 жовтня запускає партнерський проєкт у автоматизованих поштових відділеннях. Усі відправники та одержувачі посилок, які розраховуватимуться за послуги доставки картками Монобанк у мережі POS-терміналів Укрпошти, миттєво отримають кешбек (повернення грошей на картку) в розмірі 10% від вартості послуг - повідомляє прес-служба АТ "Укрпошта".


Проєкт передбачає кешбек (знижку) на послуги «Укрпошта Стандарт», «Укрпошта Експрес» та SmartBox, який отримуватимуть як відправники, так і отримувачі посилок, які розраховуватимуться картками Монобанк у мережі POS-терміналів Укрпошти за вартість доставки посилок.
«Ми продовжуємо долати внутрішні і зовнішні стереотипи, пов’язані із «совковим іміджем», якого Укрпошта набувала протягом минулих десятиліть. За останні роки ми значно просунились у співпраці із сучасними вітчизняними та міжнародним бізнес-гравцями і продовжуємо свій рух далі. Нині ми анонсуємо партнерську програму із Монобанком – одним із найінноваційніших гравців на фінансовому ринку. У рамках промо з Монобанком кожен відправник або отримувач посилок Укрпошти отримуватиме 10% кешбеку, якщо розраховуватиметься за вартість доставки посилок картками Монобанку. Водночас, ми руйнуємо ще один міф про те, що Укрпошта не хоче дружити із банками. Як бачите, Укрпошта – надійний бізнес-партнер, готовий до співпраці із банківськими установами. Ми дбаємо як про турботу про наших клієнтів, так і про довгострокові відносини з нашими бізнес-партнерами. Долучайтеся до спільної пропозиції Укрпошти та Монобанку, заощаджуйте з нами»,  зазначила заступник генерального директора із розвитку мережі Валентина Дудко.


Нагадуємо, що отримати та відправити посилку у відділеннях Укрпошти клієнти зможуть більш комфортно у другій половині дня. А до 13:00 компанія пропонує суттєво заощадити під час дії «Щасливих годин для платежів» при оплаті комунальних та інших платежів.


5000 POS-терміналів для прийому оплати платіжними картками встановлено в найбільш завантажених автоматизованих поштових відділеннях України у обласних центрах та населених пунктах, де мешкає понад 2000 жителів.


Нині Укрпошта має найбільшу в Україні мережу – понад 11 тис відділень та доставляє відправлення по всій території України.






1068Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: