Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/03/provedeno-profilaktichne-vidpratsjuvannja-z-meshkantsjami-mista-znam-janki-foto-.htm
новини, 3 серпня 2020

Проведено профілактичне відпрацювання з мешканцями міста Знам'янки (ФОТО)


Щоб запобігти виникненню пожеж у приватному житлі мешканців Знам'янки  співробітники міськрайонного відділу У ДСНС України у Кіровоградській області 3 серпня провели профілактичне відпрацювання у житловому секторі районного центру, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Фахівці Служби порятунку на прикладі пожеж, які виникли у інших населених пунктах району, розповіли, до яких наслідків може привести недбале відношення до правил пожежної безпеки. Знам'янчан застерегли від необережного користування відкритим вогнем у спекотну погоду, спалювання сміття безпосередньо біля житлових і господарчих будівель, користування несправними побутовими електричними і газовими прикладами, експлуатації несправної електромережі тощо. А також закликали не залишати увімкненими прилади без нагляду та пильнувати дітей, щоб не потрапили у біду.


Усім співрозмовникам вогнеборці залишили листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки у побуті.


                  



670Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: