Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/31/u-svitlovodsku-cholovik-pogrozhujuchi-nozhem-vidibrav-u-hlopchika-mobilnii-telefon.htm
новини, 31 липня 2020

У Світловодську чоловік, погрожуючи ножем, відібрав у хлопчика мобільний телефон


У четвер, 30 липня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа на вулиці погрожувала дитині ножем і відкрито заволоділа мобільним телефоном - повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.


«Після скоєного нападник вийшов на зв'язок із рідними хлопчика та повідомив, що поверне телефон за 500 гривень, на що вони погодилися.


У результаті вжитих заходів, із допомогою родичів потерпілого, громадянина, причетного до скоєння кримінального правопорушення, поліцейські затримали по «гарячих слідах», у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Ним виявися 24-річний мешканець сусідньої області. У нього вилучили речові докази – мобільний телефон та канцелярський ніж», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


фото - cheline.com.ua

1081Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: