Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/31/andrii-palchevskii-davaite-buduvati-novu-krainu-veliku-ukrainu-.htm
новини, 31 липня 2020

Андрій Пальчевський: «Давайте будувати нову країну – Велику Україну»


Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» вважає, що з квітучої Україну перетворили в економічно слабку держава. Про це Андрій Пальчевський сказав в ефірі телеканалу Україна 24.


«Давайте будувати нову країну – Велику Україну. Словосполучення «Велика Україна» настільки стало незвичним, тому що нас зробили маленькими за ці роки. А у нас була велика квітуча країна, а нас зробили маленькими, як географічно, так і економічно», - сказав підприємець.


Андрій Пальчевський заявив, що одним з його перших кроків на посаді мера Києва стане притягнення до відповідальності всіх, хто займається розкраданням бюджету столиці.


«Перші кроки на посаді мера Києва – це кадрова політика і передача справ міському прокурору, щоб всі розуміли, що вкрадені гроші – це відповідальність... Київський бюджет повинен стати генератором фінансової допомоги малозабезпеченим», - сказав Андрій Пальчевський.


Громадський діяч вважає, що необхідно зменшити розрив між багатими і бідними в Україні.


«Щоб зменшити розрив між багатими і бідними повинна бути економіка справедливості. Перерозподіл валового продукту зараз не витримує ніякої критики ... Надприбутки потрібно перевести на громадські потреби», - заявив Пальчевський.


Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова, до другого туру виборів мера Києва проходять два кандидати – Володимир Кличко і Андрій Пальчевський. У той же час, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.


566Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: