Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/30/podatkivtsjami-pripineno-kanal-postachannja-livoi-gorilki-foto-.htm
новини, 30 липня 2020

Податківцями припинено канал постачання „лівої” горілки (ФОТО)


Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Кіровоградській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Кіровоградської області та у взаємодії з працівниками ГУ ДПС у Кіровоградській області припинено канал постачання на територію Кіровоградської та сусідніх областей незаконно виготовлених алкогольних напоїв.


В ході розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 204, ч.3 ст.204 КК України встановлено групу осіб, які здійснювали незаконне виготовлення алкогольних напоїв, що становлять загрозу для життя та здоров’я людей, які у подальшому реалізовували мешканцям Кіровоградської та сусідніх областей.


Під час проведення санкціонованих судом обшуків, з незаконного обігу вилучено підакцизну продукцію на загальну суму близько 8,5 мільйонів гривень. Зокрема, близько 29 тис. літрів спирту, близько 3 тис. літрів водно-горілчаної суміші, 480 пачок цигарок без марок акцизного податку України, а також транспортні засоби, які використовувалися для транспортування незаконно виготовлених горілчаних виробів. Завдяки злагодженим діям вдалося попередити потрапляння неякісної небезпечної продукції до споживачів. 


Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, повідомляє Головне управління ДФС у Кіровоградській області.



755Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: