Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/29/4-mln-grn-subventsii-sprjamujut-na-viplatu-groshovoi-kompensatsii-na-kirovogradschini.htm
новини, 29 липня 2020

4 млн грн субвенції спрямують на виплату грошової компенсації на Кіровоградщині


Понад 4 млн грн субвенції розподілили між місцевими бюджетами Кіровоградщини на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.


Таку ініціативу підтримали члени постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та інвестицій, повідомив перший заступник голови ОДА Ігор Кузьмін - повідомляє пресслужба Кіровоградської ОДА.


Кошти з державного бюджету розподілені за таким принципом:

·  822 тис. грн спрямують у бюджет Знам’янки для сімей учасників бойових дій на території інших держав;


·  понад 2 млн грн виділили для Маловисківського району та Кропивницького для сімей осіб, визначених абзацами 5-8 пункту 1 статті 10 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", для осіб з інвалідністю І-ІІ групи, яка настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО.


·  понад 1 млн грн – у бюджет Кропивницького для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в АТО.


967Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: