Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/28/privatbank-doplatit-chaiovi-naibilsh-didzhitalnim-ofitsiantam-ukrainskih-kafe-i-restoraniv.htm
новини, 28 липня 2020

ПриватБанк доплатить чайові найбільш діджитальним офіціантам українських кафе і ресторанів


ПриватБанк і Visa запустили в Україні акцію, за допомогою якої найбільш технологічно “просунуті” офіціанти зможуть збільшити свої чайові вдвічі, якщо отримуватимуть їх у безготівковій формі через POS-термінали ПриватБанку - повідомляє Анжела Дзінзюра, спеціалістка з комунікацій в регіоні ПриватБанку.


Рейтинг діджитальних офіціантів буде відкритим до 15 серпня 2020 року, потрапити до нього можуть всі, хто в період акції отримуватиме чайові виключно в безготівковому вигляді на картки Visa ПриватБанку. За підсумками рейтингу 20-ці найбільш діджитальних офіціантів банк подвоїть отримані за період акції подяки від клієнтів.


Нагадаємо, що чайові cashless - це додаткова транзакція при розрахунку на терміналі. Відвідувач сам вибирає, скільки залишити "на чай", і гроші зараховуються на зарплатну картку офіціанта. Підключити сервіс може будь-який заклад харчування, де встановлені POS-термінали ПриватБанку. Детальніше про підключення можна дізнатися на сайті.



1359Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: