Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/27/u-malii-vistsi-vidbulosja-vidpratsjuvannja-zhitlovogo-sektoru-foto-.htm
новини, 27 липня 2020

У Малій Висці відбулося відпрацювання житлового сектору (ФОТО)


Щоб запобігти виникненню пожеж у приватних житлових будинках, квартирах та на подвір'ях жителів Кіровоградщини, рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів постійно проводять роз'яснювальну роботу у житловому секторі, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 27 липня фахівці Маловисківського районного відділу У ДСНС в області провели роз'яснювальну роботу серед мешканців м. Мала Виска та розповсюдили листівки із застереженнями та правилами безпеки.


Рятувальники розповіли жителям міста, до яких наслідків може привести недбале відношення до правил пожежної безпеки та безвідповідальне ставлення до власного життя, здоров'я і добробуту. 


Маловисківчанам було доведено основні вимоги правил пожежної безпеки для житлових будинків та наголошено на недопущенні використання відкритого вогню поблизу житлових будинків і спалювання сухої трави та сміття, відповідальності за провокування пожеж в екосистемах.


Також вогнеборці звернулися з проханням до батьків не залишати дітей без уваги, оскільки у вільний час діти не завжди знаходять для себе безпечні забавки. Дуже часто до рук малечі потрапляють сірники, запальнички та інші небезпечні предмети. Рідко вдається уникнути трагедії і тоді, коли діти самостійно вирушають до водойми. Рятувальники наголосили, що для безпечного життя та дозвілля дитини необхідно обов’язково спілкуватися з нею, вчити  правилам безпеки та розповідати про негативні наслідки їх порушення.


      



668Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: