Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/27/na-kirovogradschini-trivae-zernozbiralna-kampanija-rjatuvalniki-nagadujut-pro-pozhezhnu-bezpeku-foto-.htm
новини, 27 липня 2020

На Кіровоградщині триває зернозбиральна кампанія: рятувальники нагадують про пожежну безпеку (ФОТО)


На Кіровоградщині триває зернозбиральна кампанія, тож рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області не послаблюють профілактичну роботу, спрямовану на недопущення пожеж на території сільгоспугідь та втрат врожаю.


З цією метою 27 липня вільшанськими та новоукраїнськими рятувальниками було здійснено об’їзд хлібних масивів у районах, щоб вчергове поспілкуватися та проінструктувати робітників сільгосппідприємств та селянських фермерських господарств про заходи пожежної безпеки у період збирання врожаю. Також вибірково було перевірено готовність хлібозбиральної та допоміжної техніки до роботи на полях і її забезпеченість первинними засобами пожежогасіння. В більшості випадків робітники, задіяні у польових роботах, показали добрі знання положень Правил пожежної безпеки в Україні та основних заходів безпеки при роботі в полі. 


Щоб знання заходів безпеки засвоювалися краще, усім співрозмовникам рятувальники вручали інформаційні листівки, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


                     


824Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: