Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/27/na-kirovogradschini-likvidovano-kilka-pozhezh-suhoi-travi-smittja-ta-pozhnivnih-reshtok-foto-.htm
новини, 27 липня 2020

На Кіровоградщині ліквідовано кілька пожеж сухої трави, сміття та пожнивних решток (ФОТО)


24 липня пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС у Кіровоградській області 11 разів залучались на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття на відкритих територіях, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький приборкали пожежу 10 м2 сміття та сухого гілля на вулиці Поповича в обласному центрі.


Вогнеборці 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка здійснили 2 виїзди: на околицях районного центру  надвечір горіло 0,5 га пожнивних залишків пшениці на земельній ділянці, а вже вночі  зайнялось 250 м2 сміття. 


Рятувальники 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельск спільно з пожежними місцевої пожежної команди с. Нерубайка загасили 30 м2 сміття на вулиці Івана Франка у с. Торговиця, а бійці 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське з допомогою вогнеборців місцевої пожежної команди с. Йосипівка приборкали пожежу 200 м2 сміття, що виникла за межами районного центру. 


Пожежу 900 м2  сухої рослинності на відкритій території, що виникла на вулиці Молодіжній у с. Олександрівка Петрівського району загасили рятувальники 32-ї ДПРЧ смт Петрове, а вогнеборці 22-ї ДПРЧ смт Устинівка приборкали пожежу 1 га пожнивних залишків пшениці біля с. Мальчевське. 


Бійці 2-го ДПРЗ м. Олександрія загасили 2 пожежі: сміття на ділянці 600 м2 біля смт Олександрійське та пожнивних залишків площею 1 га на полі біля с. Улянівка. 


Також двічі на гасіння пожеж в екосистемах залучались підрозділи 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска, які загасили 60 м2 сміття та сухої трави на вулиці Промисловій у районному центрі та 0,2 га стерні на околиці с. Дорофіївка.   


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри й пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття, не знищувати пожнивні залишки шляхом спалювання, адже за такі дії існує адміністративна та кримінальна відповідальність.


У випадку пожежі чи іншої надзвичайної ситуації телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!


      



657Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: