Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/27/maizhe-24-mln-grn-dopomogi-po-chastkovomu-bezrobittju-otrimali-predstavniki-biznesu-na-period-karantinu.htm
новини, 27 липня 2020

Майже 24 млн грн допомоги по частковому безробіттю отримали представники бізнесу на період карантину


Майже 24 млн грн. допомоги по частковому безробіттю отримали працівники підприємств малого та середнього бізнесу Кіровоградщини – про це повідомляють в обласному центрі зайнятості, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Станом на 24 липня цього року до центрів зайнятості області звернулося більше 4000 роботодавців. Обласним центром зайнятості вже прийнято 3775 позитивних рішення про надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. 


За видами економічної діяльності це підприємства транспортної промисловості, торгівлі, надання послуг, готельно-ресторанного бізнесу та ін. 


«Державна підтримка бізнесу за сприяння служби зайнятості зміцнює партнерські відносини та допомагає  роботодавцям зберегти робочі місця, а людям – утриматися на робочих місцях», - зазначає заступник директора обласного центру зайнятості Богдан Стоян.



781Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: