Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/27/konkurs-dlja-media-narkopolitika-ukraini-v-umovah-koronavirusu-problemi-ta-shljahi-ih-virishennja-.htm
новини, 27 липня 2020

Конкурс для медіа «Наркополітика України в умовах коронавірусу: проблеми та шляхи їх вирішення»


Міжнародний благодійний фонд “Альянс громадського здоров'я” запрошує представників національних та регіональних ЗМІ взяти участь у Всеукраїнському конкурсі матеріалів з актуалізації проблематики сучасної наркополітики України. Подати заявку можуть автори/ки, які опублікували (або видали в ефір) тексти/сюжети з 1 січня по 13 листопада 2020 року. 


Для участі у конкурсі необхідно внести дані про розміщений матеріал у реєстраційну форму за посиланням.


Цей захід має на меті підвищити поінформованість та обізнаність населення щодо сучасних методів профілактики та лікування наркозалежності, зокрема наголосити на розширенні мережі сайтів замісної підтримувальної терапії, збільшенні доступу до державної програми з профілактики ВІЛ/СНІДу, гепатитів, туберкульозу для наркозалежних. 


Компетентне журі визначить по одному переможцю в таких категоріях:


“Телебачення та радіо”

“Друкована преса”

“Інтернет-видання”

“Блогінг”.


Автори/ки найкращих матеріалів отримають відповідні дипломи та матеріальне заохочення. Переможцю/ниці у кожній категорії передбачена грошова винагорода в розмірі 5 000 грн. Також конкурс передбачає окремі відзнаки, наприклад, за цикл матеріалів чи створення спецпроєкту з тематики конкурсу. 


918Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: