Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/24/na-teritorii-kirovogradschini-rjatuvalniki-likviduvali-kilka-pozhezh-u-ekosistemi.htm
новини, 24 липня 2020

На території Кіровоградщини рятувальники ліквідували кілька пожеж у екосистемі


За минулу добу до Служби порятунку «101» надійшло 7 повідомлень про пожежі, які виникли на відкритих територіях Кіровоградської області, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 23 липня у Новоукраїнському районі поблизу с. Червоний розділ на відкритій місцевості рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу 2 га пожнивних залишків. Рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска загасили займання 1 га сухої трави біля с. Плетений Ташлик. Двічі залучались на ліквідацію пожеж бійці 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка: о 15:26 горіло 70 м2 сухої трави на території приватного домоволодіння по вул. Затишна та о 16:10 зайнялось 90 м2 сухої трави на території приватного домоволодіння по вул. Незалежності районного центру. 


Крім того, двічі гасили загоряння на відкритій території вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький: о 16:50 сталась пожежа 900 м2 сухої трави поблизу с. Великі Байраки Кропивницького району та о 18:18 бійці залучались на гасіння 700 м2 сміття, сухої трави та чагарників по вул. Мотокросна обласного центру. 


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.


         



827Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: