Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/24/na-kirovogradschini-vakantni-ponad-40-robochih-mists-dlja-predstavnikiv-torgovelnoi-sferi.htm
новини, 24 липня 2020

На Кіровоградщині вакантні понад 40 робочих місць для представників торговельної сфери


За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у представниках торговельної сфери.


Роботодавці Кіровоградщини  потребують 41 працівника за професіями менеджера (управителя) в роздрібній торгівлі непродовольчими товарами, менеджера (управителя) в оптовій торгівлі, касир торговельного залу, продавця-консультанта, продавця продовольчих товарів, продавця непродовольчих товарів.


 Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від 4730 до 10 000 гривень. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та категорії працівника, стажу роботи, посадових обов’язків, досвіду та ін.


Найбільше вакансій у Кропивницькому районі Кіровоградської області.


Зауважимо, що безробітні, які мають бажання здобути професії торгівельної сфери, можуть звертатися до відділу організації професійного навчання обласного центру зайнятості щодо консультацій стосовно безкоштовного професійного навчання.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



1225Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: