Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/13/rjatuvalniki-politseiski-ta-lisivniki-prodovzhujut-provoditi-profilaktichni-reidi-u-lisovih-masivah-foto-.htm
новини, 13 липня 2020

Рятувальники, поліцейські та лісівники продовжують проводити профілактичні рейди у лісових масивах (ФОТО)


У пожежонебезпечний період у рази зростає ймовірність виникнення пожеж у  природних екосистемах. Як показує практика, основними причинами займань у лісах та на відкритих територіях є недотримання громадянами правил пожежної безпеки. У зв’язку з цим працівники Служби порятунку активізують інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, об'єднуючи свої зусилля з поліцейськими та лісівниками, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 10 липня фахівцями районних підрозділів У ДСНС України у Кіровоградській області спільно з представниками поліції та лісових господарств було проведено профілактичні рейди у лісових масивах Новомиргородського та Добровеличківського районів. Відпочивальникам нагадали про необхідність суворого виконання правил пожежної безпеки, а також про кримінальну та адміністративну відповідальність за їх порушення. Крім того, громадянам розповіли як діяти при виявленні пожежі у лісі та як загасити її самотужки на початкових стадіях. 


Аби громадяни краще запам’ятали правила, рятувальники надали їм інформаційні листівки, у яких також зазначається номер, за яким необхідно повідомляти про надзвичайну подію - “101”.


                  



1269Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: