Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/03/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pravila-vidpochinku-bilja-vodoim-foto-.htm
новини, 3 липня 2020

У Кропивницькому рятувальники нагадали громадянам правила відпочинку біля водойм (ФОТО)


З настанням літньої спеки люди масово вирушають на відпочинок до водойм. У зв’язку з цим рятувальники посилили масово-роз'яснювальну роботу щодо попередження нещасних випадків на воді, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


2 липня фахівці Управління ДСНС в області спільно з представниками обласних ЗМІ перевіряли, як жителі обласного центру дотримуються правил безпеки на воді. Рейд  відбувся біля р. Інгул на Новомиколаївському пляжі у Кропивницькому.


Під час спілкування з відпочиваючими рятувальники нагадали про небезпеку, яка чекає на порушників правил, розповіли про сумну статистику загибелі людей на воді на Кіровоградщині та в обласному центрі зокрема, а також поінформували відпочивальників про основні причини нещасних випадків. Фахівці пожежно-рятувальної служби наголосили, що легковажність та порушення правил поведінки на воді, купання у стані алкогольного сп'яніння є одними з головних факторів ризику. 


Батьків, які відпочивали з маленькими дітьми, рятувальники закликали до  постійного контролю за малими непосидами, а малечу застерегли від небезпечних ігор біля водойм та пустощів у воді, зокрема із захватом чи притопленням. 


На завершення бесіди кожному з відпочиваючих було надано листівки з правилами безпеки життєдіяльності.


             &ft6   &ft7



691Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: