Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/03/v-ukraini-z-5-chervnja-znovu-poslabljujut-karantin-scho-bude-dozvoleno.htm
новини, 3 червня 2020

В Україні з 5 червня знову послаблюють карантин: що буде дозволено


В Україні з 5 червня почнуть діяти нові послаблення карантинних обмежень. Відповідне рішення на сьогоднішньому засіданні ухвалив Кабінет міністрів. 


Про це повідомив прем'єр Денис Шмигаль у своєму Telegram - інформує УНІАН


За його інформацією, рішення передбачає дозвіл: 

- з 5 червня роботи закладів громадського харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях, за умови дотримання протиепідемічних заходів; 


- з 5 червня особам старше 60 років не дотримуватися зобов’язання щодо самоізоляції; 


- проведення релігійних заходів у приміщенні за умови перебування не більше 1 особи на 1,5 м²; 


- проведення акредитації освітніх програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти, у віддаленому режимі, а також ухвалення рішення про умовну акредитацію освітніх програм без проведення або з частковим проведенням акредитаційної експертизи до 1 вересня 2020 року.


Прем'єр також нагадав про рішення про відновлення авіасполучення: внутрішнього з 5 червня та міжнародного - з 15-го. За кордон рейси відбуватимуться до тих країн, які відкрили аеропорти для України. "Здійснення перевезень пасажирів легковими автомобілями дозволятиметься в кількості до 5 осіб включно з водієм (без урахування дітей віком до 14 років). У разі невідповідності епідемічної ситуації в регіоні показникам для послаблення заходів протягом трьох днів поспіль, регіональна комісія ТЕБ і НС зобов’язана зібратися позачергово та скасувати послаблення деяких карантинних обмежень", - розповів глава уряду.


1079Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: