Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/02/vihovantsiv-nashogo-domu-u-kropivnitskomu-privitali-smakolikami.htm
новини, 2 червня 2020

Вихованців «Нашого дому» у Кропивницькому привітали смаколиками



Вихованці двох будинків «Наш дім» у Кропивницькому отримали вітання та подарунки від міського голови Андрія Райковича з нагоди Міжнародного дня захисту дітей - повідомляється на сайті МрмК.


Їх хлопцям та дівчатам передали в понеділок, 1 червня. Добру традицію підтримки будинків сімейного типу продовжив і колектив ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань».  Смачні подарунки до святкового столу від відомого виробника порадують вихованців «Нашого дому».


- Діти — це радість, це посмішки без причини, це чудовий настрій, який вони дарують, це любов, якою вони діляться, щира, чесна, просто так, від усього їхнього маленького сердечка., - відзначила керівниця будинку «Наш дім» Наталія Вінницька. - У Міжнародний день захисту дітей, вихованці отримали чудові слова вітань та подарунки від Андрія Райковича, Сергія Колодяжного, Людмили Дорохіної, Катерини Черкаської. Окрема подяка виконавчому директору ТДВ "М'ясокомбінат "Ятрань" Наталії Артеменко, яка робить всі свята для вихованців "Нашого дому" надзвичайно смачними!


766Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: