Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/02/bezrobitni-znam-janschini-vchilisja-jak-vdalo-sebe-prezentuvati.htm
новини, 2 червня 2020

Безробітні Знам’янщини вчилися, як вдало себе презентувати


Про те, як успішно пройти співбесіду з роботодавцем та отримати бажаний результат –роботу, розповідали фахівці Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості під час інформаційного вебінару із загальних питань зайнятості із шукачами роботи, які набули статусу безробітного в період карантину.


«Переважна більшість шукачів роботи не мають досвіду проходження співбесід з роботодавцями. Щоб допомогти підготуватися до співбесіди, освоїти свою техніку ведення переговорів, кар’єрні радники нашої філії запрошують безробітних на дані тематичні семінари», –зазначила Олена Баланенко, начальник відділу активної підтримки безробітних міськрайонної філії.




Також, фахівчиня розповіла учасникам вебінару про помилки у формулюванні відповідей на співбесіді, професійні та особисті якості, які оцінює роботодавець, етапи співбесіди, прийоми ділового спілкування, методи самопрезентації, а також про оптимальний час проведення співбесіди та інше. 


Як зазначила Олена Баланенко, начальник відділу активної підтримки безробітних Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, наостанок учасників заходу ознайомили із загальноприйнятими правилами ділового спілкування: «Під час розмови з роботодавцем поводьте себе вільно, не замикайтесь в собі, на запитання відповідайте повноцінними реченнями. Презентуйте себе, як активного, ефективного працівника, що постійно розвивається та вивчає щось нове. Проте знайте міру і не перетворюйте співбесіду у самовихваляння».



658Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: