Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/01/kropivnitski-rjatuvalniki-vzjali-uchast-u-psihologichnomu-treningu-foto-.htm
новини, 1 червня 2020

Кропивницькі рятувальники взяли участь у психологічному тренінгу (ФОТО)


У кожної людини під час напружених емоційних станів змінюється міміка, темп мовлення, з'являється метушливість, змінюється дихання, пульс, колір обличчя, можуть з'явитися сльози. Емоційні і фізичні стани людини взаємопов'язані, тому наділені здатністю взаємовпливу один на одного. Проте не кожна людина може справитися зі своїми емоціями, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


1 червня психологи Управління ДСНС України у Кіровоградській області навчали методам саморегуляції черговий караул 1 ДПРЧ. Звичайно, з дотриманням у колективі усіх вимог карантину.


У кінці заняття психолог провела релаксаційну вправу. Дія релаксації базується на механізмі взаємовпливу. Між станом тіла і станом нервової системи існує взаємозв'язок: тіло розслаблюється по мірі того, як заспокоюється мозок, а мозок заспокоюється в залежності від того, як розслаблюється тіло. 


Релаксація необхідна для підготовки свідомості і тіла до самонавіювання, аутотренінгу, а також в напружених моментах, конфліктних ситуаціях, що потребують емоційної стійкості, для зняття втоми після важкого дня, палання нервових і емоційних перевантажень.


Для більшої ефективності під час релаксації було використано ароматерапію та відповідну музику.



679Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: