Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/01/do-prodavtsiv-ta-virobnikiv-pidaktsiznih-tovariv-kirovogradschini-zastosovano-ponad-3-mln-grn-finansovih-sanktsii.htm
новини, 1 червня 2020

До продавців та виробників підакцизних товарів Кіровоградщини застосовано понад 3 млн грн фінансових санкцій


За результатами контрольно-перевірочної роботи до суб’єктів господарювання регіону, що здійснюють господарську діяльність у сфері виробництва та обігу підакцизних товарів за січень-квітень 2020 року, застосовано 3 млн. 258,2 тис грн. фінансових санкцій, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області.


За результатами заходів, спрямованих на зменшення тіньового обігу підакцизних товарів Головним управлінням ДПС у Кіровоградській області проведено 87 перевірок суб’єктів господарювання, за результатами яких застосовано фінансових санкцій на суму 2 млн. 11,2 тис гривень. 


Зокрема, за безліцензійну торгівлю алкогольними напоями – 119 тис. грн., тютюновими виробами – 51 тис. грн.; за торгівлю алкогольними напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних роздрібних цін – 260 тис. грн; за роздрібну торгівлю тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін на тютюнові вироби, встановлених виробниками або імпортерами таких тютюнових виробів – 10 тис. грн; за зберігання, реалізацію алкогольних напоїв немаркованих марками акцизного податку, або з підробленими марками акцизного податку – 391 тис. грн; за зберігання тютюнових виробів в місцях не внесених до Єдиного реєстру – 34 тис грн.; за безліцензійну діяльність щодо виробництва алкогольних напоїв – 85 тис. грн.; реалізація алкогольних напоїв, тютюнових виробів з порушенням вимог статті 153 Закону України від 19 грудня 1995 року           № 481/95-ВР – 61,2 тис. грн; роздрібна торгівля пальним без наявності ліцензій – 1 млн грн.; за неподання (несвоєчасне подання) звітності по виробництву та обігу алкогольних напоїв – 170 тис. гривень фінансових санкцій.


З початку року за результатами 35 камеральних перевірок донараховано 51,59 тис. грн. акцизного податку.


На підставі матеріалів, отриманих від інших правоохоронних та контролюючих органів до суб’єктів господарювання застосовано 1025,4 тис грн. фінансових санкцій за порушення законодавства в сфері обігу підакцизних товарів, а саме:


- Головного управління національної поліції в Кіровоградській області – 255 тис. грн.;


- Оперативного управління ГУ ДФС у Кіровоградській області – 770,4 тис гривень. 



623Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: