Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/29/saperi-kirovogradschini-znischili-12-vibuhonebezpechnih-predmetiv.htm
новини, 29 травня 2020

Сапери Кіровоградщини знищили 12 вибухонебезпечних предметів


У четвер, 28 травня фахівцями групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Кіровоградській області було проведено знищення 12-ти вибухонебезпечних предметів часів минулої війни, що були виявлені напередодні громадянами під час земляних робіт в Олександрівському (біля смт Олександрівка та с. Ставидло) та Новмиргородському (поблизу с. Шпакове) районах. На щастя, громадяни не стали чіпати небезпечні знахідки, а викликали фахівців - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, серед небезпечних знахідок виявлено: артилерійські снаряди калібру 122 мм – 4 од., калібру 82 мм – 1 од. та калібру 76 мм – 4 од. та авіабомби ФАБ-50 – 3 од.


Дані вибухонебезпечні предмети знищені шляхом підриву у спеціально визначеному місці.


Шановні громадяни! Є три правила, яких необхідно дотримуватись у разі виявлення вибухонебезпечних предметів: не чіпати, оповістити Службу порятунку, чекати прибуття фахівців на безпечній відстані від місця знахідки. Ці прості правила збережуть життя вам та іншим людям!


          

634Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: